Menehtynyt Julia Tukiainen muistetaan monista kohuista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen kohujulkkisten värikäs kirjo on tänään kokenut takaiskun, kun tieto Julia Tukiaisen kuolemasta saavutti suomalaiset. Tarkempia tietoja kuolemantapauksesta ja sen taustoista ei ole vielä saatu, mutta Julian siskot ovat vahvistaneet tiedot useille medioille.

Julia Tukiainen nähtiin usein Johanna-siskonsa kanssa esiintymässä muun muassa ravintolakeikoilla ympäri maata. Keikkamatkoilla tapahtui ajoittain välikohtauksia, jotka veivät sisarukset joskus myös virkavallan tarjoamaan majoitukseen. Maaliskuussa 2012 poliisi otti molemmat siskot kiinni keikalla Hämeenlinnassa Julian potkaistua asiakasta kasvoihin. Poliisi-tv oli paikalla tallentamassa tilannetta, jossa molemmat siskot kuljetettiin poliisiasemalle.

Julia Tukiainen oli usein otsikoissa myös sairaalareissujen merkeissä, sillä hänet kiidätettiin muutamia kertoja ambulanssilla sairaalaan. Yleensä syynä oli Julian itsensä mukaan diabetes ja siihen liittyvät kohtaukset. Juhlajuomat maistuivat myös Julialle, ja siksi vuonna 2011 lääkäri kielsi häntä osallistumaan Johanna-siskonsa häihin. Samana vuonna Julian kihlautuminen oli otsikoissa, kun suhteessa ilmeni rakoilua.

Julia Tukiaisen kuolemasta raportoi ensimmäisenä Seiska.