Alessandra Ambrosiolla kahdehdittu vartalo

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

32-vuotias supermalli Alessandra Ambrosio ihmetytti taannoin vaalentamalla kulmakarvansa. Nainen on tullut parhaiten tutuksi Victoria’s Secret -brändin mallina ja hän kuuluu mallimaailman parhaiten tienaavimpiin ammattilaisiin.

alessandraambrosio18122013

Nyt Alessandra poseeraa The Edit -lehden kansikuvassa, jossa häntä tituleerataan maailman kadehdituimman vartalon omistajaksi. Neitokainen esiintyy kuvassa valkoisissa rintaliiveissä ja pitkissä housuissa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

32-vuotias brasilialainen Alessandra Corine Ambrosio syntyi Erechimissä Brasiliassa vuonna 1981. Hän aloitti mallin uransa jo teini-ikäisenä. Neito on toiminut urallaan monien muotitalojen mallina, kuten Christian Diorin, Victoria’s Secretin ja Christian Lacroixin. Hänellä on kihlattunsa Jamie Mazurin kanssa lapset Anja ja Noah.