Päivän piristävin video: Minipossu nautti suihkusta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Pitkän päivän päätteeksi lämmin suihku tekee kenelle tahansa hyvää. Nyt YouTube-videolle on päätynyt hurmaava video kahdeksanviikkoisesta Spotty-minipossusta, joka pääsi emäntänsä avustamana suihkuun.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Karvainen pikkupossu saa nautiskella saippuoinnista ja pesusta. Emäntä on asettanut sille makupaloja eteen, jotta otus pysyisi paikoillaan suihkuhetken ajan. Söpömpää näkyä saa hakea – miten kukaan pystyy tämän jälkeen syömään joulukinkkua?

Minipossujen omistajat ovat aiemminkin innostuneet kuvaamaan pieniä possujaan videolle. Kerroimme taannoin eräästä YouTube-videosta, jossa minipossu yritti ottaa leikkimielisesti yhteen valtavan tanskandoggin kanssa. Koira innostuikin eläimen kanssa leikkihetkeen.