Mitra Kaislaranta on Idols-voittaja 2013

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomi on jälleen saanut uuden idolin, kun suosittu television kykyjenetsintäohjelma Idols on päättynyt kuluvalta kaudelta ja kilpailun voittaja on viimein julistettu.

Idols-voittaja 2013 on Mitra Kaislaranta. Upeaäänisen neitokaisen kanssa voitosta kisasi Joseph Miettinen, joka jäi kuitenkin kilpasisarelleen erityisesti laulutekniikassa. Finaaliesityksissä Miettisellä oli vauhdikas tunnelma, mutta se ei riittänyt voittoon.

Mitra on 21-vuotias opiskelija ja kotoisin Oulusta. Hän aloitti musiikin opiskelun ala-asteella, josta hän jatkoi yläasteen kautta musiikkilukioon ja ammattiopistoon lauluopintojen pariin. Mitra on soittanut viulua, kitaraa ja pianaoa – ja laulanut kuorossa, musikaaleissa, yhtyeissä ja solistisilla keikoilla. Musiikin lisäksi hänellä on vahva tanssitausta. Mitra tähtää muusikoksi valmistumiseen tulevana keväänä.