Maailman seksikkäin sotilas – cheerleader lähti Afganistanin sotaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen puolustusvoimissa on ollut naisia jo pitkään, kuten myös Yhdysvaltojen armeijassa. Siitä huolimatta miehet tuntuvat usein vierastavan kauniimman sukupuolen näkemistä tositoimissa taistelutantereella. Nyt amerikkalainen Rachel Washburn on noussut varsinaiseksi julkkissotilaaksi.

Kuva: ABC News
Kuva: ABC News

25-vuotias kuvankaunis Washburn toimi vielä vuonna 2011 Philadelphia Eagles -joukkueen cheerleaderina, mutta sitten elämä muuttui täydellisesti. Hän nimittäin ryhtyi sotilaaksi ja suuntasi Afganistaniin. Rachel jätti glamour-elämänsä ja lähti sotimaan toiselle puolelle maailmaa.

Nyt Washburn on ollut Afganistanissa jo kaksi kertaa ja noussut samalla armeijan arvoasteikossa luutnantiksi. Armeijaan kaunottaren veri veti osin perhesyistä, sillä hänen isänsä on entinen ilmavoimien lentäjä. Rachel aikoo palvella maataan armaijassa vielä kolmen vuoden ajan, ABC uutiset kertoi.