Karmaiseva jouluateria kanasta – ei sovi lasten silmille

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ihmiset osaavat taiteilla ruoka-annoksia, jotka herättävät veden kielelle herkullisella ulkoasullaan. Keittiömestarit osaavat toki myös tekaista annoksia, joiden ulkoasu on kuin painajaisista. Nyt eräs sellainen on noussut otsikoihin.

Nyt verkossa on esitelty ehkä karmein jouluateria, joka saisi varsinkin lapsilta palan kurkkuun. Se nimittäin näyttää teurastetulta teddykarhulta. Kuva nousi nopeasti viraaliksi, ja sen luultiin aluksi olevan kokki Simon Hulstonen käsialaa, sillä hän julkaisi otoksen Twitter-blogissaan kalkkunakarhuna ja vitsaili tehneensä otuksen lapsilleen.

Pian kuitenkin paljastui, että kyseessä on venäläisen taiteilijan Viktor Ivanovin työ, joka on tehty kanan lihasta. Karhu herättänee monen katsojan villin mielikuvituksen. Erään Twitter-kommentoijan mukaan tulee olemaan erityisen karmivaa, kun joulupukki herättää kyseisen lihakontion henkiin taianomaisesti jouluyönä.