Grumpy Cat -pehmolelusta joulun hittilahja?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ikuisesti pahantuulinen Grumpy Cat on noussut yhdeksi internetin suosituimmista julkkiskissoista. Yrmeän katin suosio on noteerattu myös internetin ulkopuolella, ja onpa se esimerkiksi tähdittänyt Disneyland-huvipuiston mainosvideota.

Kuva: Amazon.com
Kuva: Amazon.com

Joulun alla julkkiskissan faneilla on ollut mahdollisuus hankkia itselleen ikioma Grumpy Cat, joskin tässä tapauksessa eloton versio. Amazon-verkkokaupassa operoiva ComputerGear kaupittelee Grumpy Cat -oheistuotteita, kuten erilaisia pehmoleluja. 30 senttiä korkea ja hämmästyttävän paljon esikuvaansa muistuttava pehmo-Grumpy maksaa ilman postikuluja noin 18 euroa.

Grumpy Cat on todellisuudessa yhdysvaltalaisen Tabatha Bundesenin omistama Tardar Sauce -niminen kissa. Kissa päätyi aikoinaan verkkoon, kun omistajan veli lähetti siitä kuvan vuonna 2012 Reddit-sivustolle. Otuksen pahantuulinen ilme teki siitä sensaation ja tuhansien internet-meemien kohteen.