Appiukko vaatii sulhaselta 1 000 000 Facebook-tykkääjää – tai häitä ei tule

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalinen media ja erityisesti Facebook ovat tuoneet ihmisten sosiaaliseen elämään paljon uusia ulottuvuuksia, mutta Jemenissä on nyt nähty tapaus, joka on aivan omaa luokkaansa. Sikäläinen pariskunta haluaisi naimisiin, mutta appiukko ei hevillä anna lupaa avioitumiseen.

Ammoisina aikoina sulhanen toimitti morsiamen vanhemmille myötäjäisiä, mutta nykyisin nekin ovat siirtyneet sähköiseksi. Appiukko vaatii nimittäin sulhaselta, että tällä on miljoona Facebook-tykkääjää tai seuraajaa ennen kuin hän antaa miehelle luvan avioitua tyttärensä kanssa.

Ilman miljoonaa tykkäystä mies ei ole Ayyashin tyttären arvoinen mies. Ongelmaksi on nyt muodostunut se, että Jemenissä teknologinen kehitys ei ole läheskään länsimaiden tasolla. Niinpä miljoonan Facebook-tykkäysen saaminen Jemenistä on lähes mahdotonta. Tällä hetkellä seuraajia on vasta reilut 31.000, joten häitä ei juhlita aivan lähiaikoina.