Syntinen Izabel hehkuu kansikuvassa – ilman rintaliivejä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Mallimaailman uusi tulokas ja nousua tekevä Izabel Goulart on Brasilian tuore vahvistus alalle. 29-vuotias neitokainen on nähty myös näyttelijättärenä televisiosarjoissa, kuten Miehen puolikkaat ja Entourage, joissa hänellä oli pikkuroolit.

izabelgoulart30122013

Nyt viettelevä Izabel esiintyy Portugalin GQ-lehden kannessa hotpantseissa ja nahkatakissa. Takin alle ruskeahiuksinen kaunotar ei ole pukenut mitään, joten näky saattaa olla miesten mieleen.

29-vuotias brasilialaissyntyinen Maria Izabel Goulart Dourado on huippumalli, joka tunnetaan parhaiten alusvaatemerkki Victoria’s Secretin ja Armani Exchangen mainoskasvona. Harvalla mallilla on yhtä nolo muisto ensimmäisestä muotinäytöksestään kuin Izabelilla. Hänen toppinsa petti kesken esityksen ja paljasti mallikaunottaren rinnat.