Mies haki McDonald’siin töihin – aseella uhaten

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Joskus rahapulan iskiessä työttömän henkilön päässä voi syntyä epätoivoisia suunnitelmia. Kaikkea mieleen juolahtavaa ei kuitenkaan kannattaisi toteuttaa. Nyt eräällä miehellä on ollut maalaisjärki kadoksissa uutta työpaikkaa hakiessa.

Virginialainen mies päätti pyytää töitä McDonald’s-ravintolasta ja hän teki sen omintakeisin keinoin. 31-vuotias Tevin Kievelle Monroe ei uskonut ravintolapäällikköä, kun hän kertoi pahoitellen, ettei työhakemusta voinut täyttää paikan päällä. Työtöntä ohjeistettiin täyttämään hakemus verkossa. Sen sijaan mies otti käsiaseen esille.

Virginian-Pilot-sivuston mukaan väkivallan uhka toimi ainakin ensalkuun, sillä aseen vilauttelun jälkeen Monroe sai kuin saikin paperihakemuksen eteensä ja alkoi täyttää sitä. Hänet kuitenkin myös pidätettiin tämän jälkeen ja miestä sai syytteen törkeästä rikoksesta.