Martina Colombari pysäyttävässä rantakunnossa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Italiasta on viihdealalle pyrkinyt ja päässyt monia neitokaisia. Saapasmaassa naiskauneutta riittää, ja viimeisin todiste asiasta ovat 38-vuotiaan näyttelijättären Martina Colombarin rantakuvat Miami Beachilta.

Neitokaisen yllä nähtiin vastikään rantamaisemissa vaaleanpunaiset bikinit, jotka eivät peitelleet tähden treenattua vartaloa. Ikäisekseen Martina näyttää otosten perusteella olevan esimerkillisessä kunnossa. Tähti intoutui leikkimään rannalla poikansa Achilleksen kanssa.

Martina Colombari on tehnyt pitkän uran mallina. Hänestä kruunattiin 16-vuotiaana Miss Italia. Myöhemmin nainen on juontanut kotimaansa televisio-ohjelmia, kuten Un disco per l’estate ja Vota la voce. Colombaria on kuvattu useiden lehtien kansiin. Niihin lukeutuvat Cosmopolitan ja GQ. Vuonna 2004 hän meni naimisiin jalkapalloilija Alessandro Costacurtan kanssa. Parilla on yhteinen Achilles-poika.