Mitä ihmettä? Hello Kitty esitti Eminemin hittibiisin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hello Kitty on lukuisissa sarjakuvissa, animaatioissa ja oheistuotteissa esiintynyt japanilainen, kuvitteellinen kissahahmo. Eminem on Yhdysvaltain Detroitista kotoisin oleva rap-artisti, joka tunnetaan raivokkaasta ulosannistaan ja toisinaan väkivaltaisista sanoituksistaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Taiwanilaiset animaattorit ovat luoneet videon, josssa Hello Kitty esittää oman versionsa Eminemin tuoreella levyllä kuultavasta Rap God -kappaleesta. Uuden version nimi on luonnollisesti Cat God, ja sen sanoitukset on muutettu kissateemaan sopiviksi. Kappaleella viitataan lukuisiin internetin julkkiskissoihin, ja koirat puolestaan saavat videolla kyytiä.

Videon tehneet taiwanilaiset animaattorit ovat ennenkin luoneet hämmentäviä surrealistisia animaatioita, jotka käsittelevät ajankohtaisia ilmiöitä ja julkkiksia. Aikaisemmilla videoilla kyytiä ovat saaneet muun muassa Justin Bieber, Lil Wayne ja Kanadalainen crack-pormestari Rob Ford.