Lady Gagan levy floppasi rajusti – syyttää muita!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Lady Gagan ARTPOP-albumi ei ole menestynyt odotetusti. Ensimmäisellä julkaisuviikollaan levy myi vain 258.000 kopiota, mikä on melkein 100.000 kappaletta vähemmän kuin ennustettiin. Kilpakumppanit Beyonce, Katy Perry ja Miley Cyrus menivät nopeasti edelle omien julkaisujensa kanssa levymyynnissä.

Kunnianhimoiselle Lady Gagalle tilanne ei ole helppo sulattaa, minkä vuoksi poppari onkin nyt avautunut Littlemonsters.com-sivustolla aiheesta faneilleen. Hän ei ota vastuuta albumin floppaamisesta, vaan syyttää siitä taustalla vaikuttaneita henkilöitä, joita ei suostu nimeämään. Neidon tahtia hidasti viime vuonna lonkkaleikkaus, minkä ansiosta muut kuin tähti itse pääsivät päättämään hänen asioistaan.

– Ne, jotka pettivät minut käyttivät väärin aikaani ja terveyttäni, ja jättivät minut yksin selviämään ongelmista. Miljoonat dollarit eivät riitä joillekin ihmisille, he haluavat miljardeja. En riittänyt joillekin, he halusivat lisää. Ne, jotka eivät välittäneet ARTPOP-levyn menestymisestä, ovat nyt mennyttä ja unelmani ovat tulossa toteen, kommentoi Lady Gaga viestissään.

– Antakaa minulle anteeksi, etten nähnyt tämän tulevan. En koskaan ajatellut, että kaiken kovan työn ja kuluneiden vuosien jälkeen ystäviksi ja partnereiksi kutsumani henkilöt välittäsivät niin vähän, kun tarvitsin heitä eniten.

Lady Gaga esiintyi äskettäin Vercacen mainoskampanjassa Donatella Vercacen näköisenä ilmestyksenä. Kaunotar oli riisunut itsensä yläosattomiin. Flopanneelta ARTPOP-levyltä löytyy muotimaailman konkarille omistettu Donatella-kappale, jossa ylistetään rohkeaa naiseutta. ARTPOP-levyä on kritisoitu runsaasti siitä, että sen teema pyörii lähinnä Gagan oman tähteyden ja kuuluisuuden ympärillä.