Pomo pelastaa työntekijänsä aivokasvaimelta – myy ravintolansa maksaakseen hoidot

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aivokasvaimet ovat siitä hankalia, että vaikka ne olisivatkin hyvänlaatuisia, saattavat ne painaa tärkeitä aivokudoksia ja aiheuttaa siten vaaraa ihmiselle. Brittany Mathis on vasta 19-vuotias tarjoilijaneitokainen, ja hänellä todettiin äsken aivokasvain.

Valitettavasti nuoren naisen terveysvakuutus ei riitä kustantamaan kaikkia hoitokuluja hänen parantamisekseen, joten Brittanyn pomo saapui apuun. Monien yllätykseksi saksalaissyntyinen Michael De Beyer on päättänyt myydä Teksasissa sijaitsevan ravintolansa, jotta voisi auttaa tarjoilijan hoitokustannuksissa.

– En pystyisi elämään se asian kanssa tietäen, että Brittany on tehnyt ravintolalle iloisena rahaa, mutta emme ole voineet auttaa häntä hädässä, De Beyer kertoi The Montgomery Courierille.

Brittany isä kuoli aivokasvaimeen 14 vuotta sitten. Neitokainen hakeutui lääkäriin, kun löysi jalastaan ihottumaa. Kyseessä olikin verenhyytymä ja lääkärit löysivät kasvaimen, kun sairaala oli skannannut naisen. Aivokasvain on noin pingispallon kokoinen.

Myös Brittanyn äiti ja siskot työskentelevät samassa De Bayerin omistamassa ravintolassa, joten pomolle oli alusta asti selvää, että hän tulee tekemään jotain tytön ja hänen perheensä auttamiseksi. Ravintolasta on jo tarjottu 1,3 miljoonaa dollaria, mutta mies on arvioinut hinnan kahteen miljoonaan, KHOU-televisiokanava uutisoi.