Vedonlyönnin tulos: Kartalle ilmestyi valtava penis

Ohhoh! · Tim Isokivi

Nike FuelBandin kaltaisilla aktiviteettimittareilla kuntoilijat voivat helposti laskea muun muassa juoksulenkkinsä reitin aikana poltettujen kaloreiden määrän. Eräs internet-käyttäjä on kuitenkin osoittanut, että laitetta voi käyttää myös matalaotsaisen huumorin harjoittamiseen.

Kuva: Imgur
Kuva: Imgur

Reddit-käyttäjät Alyxchosen ja sglider12 löivät vetoa siitä, pystyisikö viimeksi mainittu piirtämään kartalle peniksen Nike+ -sovelluksen avulla. Vedon palkintona oli 20 dollarin arvoinen lahjakortti Amazon-verkkokauppaan. Sglider12 otti haasteen vastaan.

Alyxchosen on nyt kahtakymmentä dollaria köyhempi, sillä hänen ystävättärensä voitti vedon. Sglider12 piti huolen siitä, että hänen jalkapallokentän Google-kartalle tekemänsä kuvio oli varmasti peniksen muotoinen. Nainen kertoi Redditissä suunnitelleensa reitin etukäteen huolella, ja juoksi kuvion ympäri useaan otteeseen.