Kiinalaisessa metrossa kelpaa eksyä – bikinikaunotar auttaa auliisti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äsken Taiwanissa sijaitsevasta pikaruokalasta, jonka työntekijät olivat pukeutuneet söpön seksikkäisiin naamiaisasuihin. Nyt muut aasialaiset ovat seuranneet perässä, sillä kiinalaisen metrotunnelin opas kääntää varmasti katseita.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kuten arvata saattaa, on miljardin asukkaan maan metroverkosto omaa luokkaansa ja maanalaisilla kulkuneuvoilla matkustaminen saattaa olla kovan luokan suunnistamiseen verrattavaa puuhaa. Nyt kiinalaisen metron tunneleissa apuaan antaa punaisiin bikineihin pukeutunut kaunotar.

Hän tekee työtään vapaaehtoisesti, joten jotkut saattavat arvuutella naisen mielenterveyden tasoa. Suomessa samankaltaisia oppaita ei tarvita, sillä Helsingissä kulkeva metro on maailman mittakaavalla nöyryyttävän yksinkertainen.