Poliisit eivät olleet uskoa mitä löysivät varkaiden autosta

Ohhoh! · Stara.fi

Rikollisten suunnitelmat menevät usein pieleen viimeistään siinä vaiheessa, kun heidän täytyisi peitellä jälkiään ja paeta rikospaikalta. Näin on käynyt tälläkin kerralla Malesiassa, kun varkaiden auto hajosi kesken pakomatkan ja he päättivät hylätä sen tien varteen ja jatkaa pakoa ilman autoa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Pian paikalle saapui ihmisiä, jotka huomasivat jotain olevan pahasti vialla ja hälyttivät paikalle poliisit. Ihmetys olikin melkoinen, kun autosta ja sen takakontista löytyi neljä varastettua lehmää. Eläimet oli jotenkin saatu ahdettua henkilöautoon elävänä, kun ne oli ensin rauhoitettu. Poliisin mukaan auto oli ilmeisesti hajonnut, koska se ei kestänyt lehmien painoa. Ahneus siis kostautui.

Kuva: Splash
Kuva: Splash