Tämä koskettelu villitsee miehet – estot poistuvat kertaheitolla

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Elämän erotiikkaa koskevat artikkelit kertovat turhan usein siitä, kuinka nainen saadaan hekuman huippuun. Nyt vuoronsa saavat miesten himot käynnistävät niksit, kun esittelyvuoroon nousevat tasa-arvon nimissä urosten erogeeniset alueet.

Monet luulevat, että tie miehen sydämeen käy ainoastaan alapään kautta. Tämä ei pidä paikkaansa ainakaan vakituisen rakkauden kohdalla. Miehen mieli on oiva työkalu, jota naisen kannattaa hyödyntää ja viritellä. Tuhmat puheet ja lupaukset saavat paatuneimmankin pojan virittyneeseen tilaan. Kun pohjatyö on tehty, voi loput estot poistaa erogeenisia alueita koskettelemalla.

Femail First kertoi hiljattain naisten erogeenisista alueista ja pian sen jälkeen he katsoivat tarpeelliseksi paljastaa vastaavia vinkkejä miesten vartaloista. Yllättäen miesten hyväileminen aloitetaan otsahieronnalla, sillä pään etuosassa sijaitsee suuri määrä hermoja. Näitä hermopisteitä hyväilemällä voi vapauttaa miehen elimistöön ihania rakkauden hormoneja, kuten dopamiinia ja serotoniinia.

Vaikka miehet olisivat todennäköisesti jo otsahieronnan jälkeen polvet vetelänä, paraatikunnossa ja valmiina tositoimiin, luetellaan erogeenisiksi alueiksi myös heidän silmäluomensa, päälakensa ja hiuksensa. Hellä hyväily, vahva hieronta ja sulonen sively on todellista rakkautta, ja nainen voi keskittyä miehensä hyvinvointiin täysivaltaisesti jokaisen alueen huomioimalla.

Yleensä miehet ovat parisuhteessa niitä osapuolia, jotka hemmottelevat kultaansa jalkahieronnalla. Parien kannattaa vaihtaa välillä osia, sillä myös miehen jalat tarvitsevat hellyyttä ja koskettelua. Usein kaksilahkeiset rakastavat myös heidän rintakehän ja vatsan alueen hieromista, suutelemista ja hyväilemistä. Erogeenisin alue löytyy alimmista vatsalihaksista, joita tuleekin hieroa hellästi, mutta ei kutittaen. Kannattaa myös kokeilla kielipeliä, koska se saa usein herrojen partakarvatkin pystyyn.

Parhaimmat pisteet löytyvät tietysti alapään alueelta. Naisen kannattaa seikkailla miehensä erogeenisimmilla paikoilla sydämensä kyllyydestä käsiä ja suuta apuna käyttäen. Hellät, mutta varmat otteet ovat näyttäviä ja kun kumppani on tuttu, saattaa mies antaa naiselle luvan takapuolen hehkupisteen hyväilemiseen. Parhaiten tunnelman kuitenkin laukaisee itse juhlakaluun keskittyminen. Se on kuin rakkauden taikasauva, jota täytyy kohdella kuin kalleinta aarretta. Paine, puristus ja pehmeä ote. Näistä vinkeistä on rakennettu rakkauden syöksyvin rakettimatka.