UFO oli aiheuttaa lento-onnettomuuden Lontoossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lukuisat ihmiset ovat vuosikausia väittäneet tehneensä havaintoja tunnistamattomista lentävistä esineistä, jotka ovat joidenkin uskomusten mukaan maan ulkopuolisten olentojen avaruusaluksia.

Kerroimme viime kesänä Iso-Britanniassa keskustelua herättäneestä videosta, jolle oli kuvattu taivaalla lentänyt tuntematon esine. Nyt julkisuuteen on noussut toinen raportti, jossa eräs nimettömänä pysyvä lentäjä kertoo UFO-havainnostaan. Raportti on kirjattu 19. heinäkuuta kello 18:35 Berkshiren yläpuolella, lähellä Lontoon Heathrow’n lentokenttää.

Lentäjä ilmoitti lentokonetta kohti lentäneestä pallosta. Hän raportoi metallisen esineen olleen rugby-pallon muotoinen, ja se oli ilmestynyt samalle 34.000 jalan korkeudelle, jossa lentäjän ohjaama A320 Airbus-lentokone lensi.

Huffington Post on nyt saanut raportin käsiinsä. Raportista selviää se, että UFO-havainnosta oli aloitettu tutkinta, jossa eliminoitiin muut mahdolliset vaihtoehdot pois. Lentävä esine ei ollut toinen lentokone, sääpallo tai ilmapallo. Lopulta tutkijat otaksuivat lentäjän nähneen pelkästään laskevan auringon heijastuksen. Teorian oikeellisuus jäänee ikuiseksi mysteeriksi.