Känniääliö toilaili hengenvaarallisesti videolla: ”Miten hitossa päädyin tänne?”

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Humalahakuinen juominen ajaa ihmisen yleensä vekkuleihin ja joskus hengenvaarallisiin tilanteisiin. Näin kävi 19-vuotiaalle Ry Turnerille, kun brittinuorukainen kiipesi pari vuotta sitten boksereissa ja sukissa tienvarsikyltin alapuolella olevan siltapalkin päälle.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Mukana hurjapäällä oli kamera, ja tuloksena oli video täynnä epäselvää sekoilua ja sössötystä ajotien yläpuolella Pohjois-Walesissa. Kaupallisen alan opiskelija Ry Turner ei kadu humalaista käytöstään, vaan kertoi vastikään voivansa tehdä saman tempun uudestaan.

Omasta yökerhosta unelmoiva mies tunnusti tekonsa typeriksi, mutta paljasti samalla Daily Mirror -lehdelle mieltyneensä hölmöilyyn sen verran, että uudet temput kutkuttivat jo mielessä. Vaikka kyseinen video kuvattiin jo pari vuotta sitten, se päätyi vasta viime viikolla YouTube-sivustolle. Sekoiluvideo on noussut viraaliksi lähes 300.000 katselukerrallaan.