Jenson Button julkaisi muodokkaan kuvan: ”Wooow! Hyvännäköinen takaapäin…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Formulatähti Jenson Button on brittiläinen autourheilija, joka on niittänyt suurta menestystä autourheilun kuninkuusluokassa. Formulakauden jälkimainingeissa Button on ollut kiireinen, mutta taannoin hän ehti kuitenkin juosta maratonin ja suunnata lomalle kauniin tyttöystävänsä kanssa.

Kuva: Facebook
Kuva: Facebook

Nyt Jenson on viihdyttänyt Facebook-kavereitaan jakamalla näyttävän valokuvan. Kuvatekstissä hän kirjoittaa ”Hyvä AMG takaapäin! Wooow!”.

Jenson Button aloitti Formula 1 -uransa 20-vuotiaana Williams-tallissa. Sittemmin hän on ajanut useissa muissakin talleissa, ja viimeisimmän kauden Button käänsi rattia McLaren Mercedesin väreissä. Hänen tyttöystäväänsä Jessica Michibitaa on usein verrattu Dukes of Hazzard -elokuvan Daisy Dukeen.