Karmaiseva löytö pinaattipaketista – vähempikin veisi ruokahalun

Ohhoh! · Stara.fi

Ruoka-annoksista ja -paketeista löytyy aika ajoin todella oksettavia yllätyksiä, sillä ruoan joukossa on ollut muun muassa nauloja, kolikoita, huumesätkiä ja verisiä laastareita. Nyt eräs amerikkalainen nainen on tehnyt löydön, joka menee kertaheitolla karmaisevimpien ruoan seasta löytyneiden listalle.

Sarasotassa asuva nainen osti nimittäin kaupasta paketillisen pinaattia, josta hän aikoi tehdä ruokaa. Yllätys olikin melkoinen, kun hän katsoi mitä pussista löytyi. Pinaarin joukossa oli nimittäin jostain syystä pienikokoinen kallo. Naisen mukaan kallo on todennäköisesti peräisin linnusta, My Sun Coast -lehti uutisoi. Katso kuva löydöksestä tästä.

– Olisin voinut odottaa, että mukana on jotain luonnollisesti pinaattiin liittyvää, kuten hyönteinen tai vastaavaa. En kuitenkaan linnun kalloa, nainen kertoi lehdelle.