Mies kesytti peuralauman – odottamaton näky kotipihalla

Ohhoh! Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yleensä ihmisten kannattaa olla varovaisia luonnossa elävien villieläinten kanssa. Olemme kuitenkin nähneet lukuisia videoita esimerkiksi kesyyntyneiden pesukarhujen, kissapetojen tai alligaattorien kanssa aikaansa viettävistä ihmisistä.

YouTube
YouTube

Matthew Lee Chegwidden on saanut Coloradossa sijaitsevan talonsa lähistöltä suuren joukon eläinystäviä, sillä hän on alkanut ruokkia lähistöllä laiduntavaa peuralaumaa. Mies on ladannut aamuisesta ruokintahetkestä videon verkkoon. Videolla nähdään, kuinka peurat tulevat uskollisesti miehen talon terassille vihellyksestä.

Huffington Postin mukaan kyseessä ei ole ensimmäinen eläinyhteisö, joka tottelee Chegwiddeniä. Hän on myös kesyttänyt ketun ja karhuperheen. Mies kertoo eläinkohtaamisistaan myös Facebook-sivullaan.