Tältä julkkistähdet näyttivät ennen läpimurtoa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Oletko koskaan miettinyt, mitä lempijulkkiksesi tekivät ennen kuuluisuuttaan? Monet Hollywoodin suosikkitähdistä ovat tienanneet alkuvaiheessa pennosiaan mainosten avulla. YouTube-videolle on koottu joukko tähtiä mainostamassa erilaisia tuotteita.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

30 Rock ja Saturday Night Live -koomikko Tina Fey on esimerkiksi esiintynyt aikoinaan pankkimainoksessa varsin tanttamaisessa ilmiasussa. Näyttelijä Steve Carell ja Simon Pegg nähdään mainoksissa, joissa kaupataan kanaa ja yskänlääkettä.

Lapsitähtenä uransa aloittanut Leonardo DiCaprio piti nuorempana purukumista, sillä hän on tehnyt asiaan liittyvän mainoksen. Nykyään mies on kiinnostunut lähinnä malliblondien deittailemisesta. Kaikista coolein on toimintatähti Channing Tatumin Mountain Dew -limonadimainos, josta ei toimintaa puutu.