Miehen työhaastatteluvideo silkkaa myötähäpeää

Lifestyle Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Uutta työpaikkaa hakiessa tulee ottaa huomioon monta asiaa. On hyvä miettiä etukäteen kysymyksiä, joita haastattelija todennäköisesti tulee ottamaan esille. Joskus työpaikkahaastattelu voi kuitenkin mennä penkin alle valmistautumisesta huolimatta.

YouTube
YouTube

Nyt verkossa on levinnyt koominen video intialaisen miehen työhaastattelusta, joka pidettiin Skypessä. Jharsugudhasta kotoisin oleva insinööri Rakesh Mahanti yritti saada työpaikan Omanista, mutta kielimuuri vaikeutti juttuhetken kulkua. Mies kutsui esimerkiksi naishaastattelijaa sir-nimikkeellä.

Hän kertoi tämän olevan myös ensimmäinen työhaastattelu ”Spykessä”. Mahanti paljasti haastattelijalle kirjoittelevansa vapaa-ajallaan tytöille Facebookissa ja keräilevänsä roskaruokapakkauksen käärepapereita. Hän toivoi lisäksi pääsevänsä kliimaksipaikalle firmassa.