Mies tanssi aistillisesti muille miehille – nyrkistä saaminen lähellä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miehet ovat tunnetusti ajoittain homofobista väkeä. Monelle kaverille voisikin olla aikamoinen yllätys saada tuntematon uros eteensä hetkuttelemaan. Nyt tällainen tilanne tulee vastaan YouTube-pilavideolla.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Eräs mies nimittäin laittaa musiikkia soimaan ja alkaa tanssia vieraiden kaksilahkeisten edessä aggressiivisen viettelevään tyyliin. Soidintanssi ei välttämättä ota tulta alleen, vaan se saa miehet perääntymään. Osa käskee tanssijaa kauemmas hätääntyneen oloisena.

Vain homoseksuaalilta vaikuttava mies antautuu tanssisessioon pilailijan kanssa. Positiivista suhtautumista tulee myös maistissa olevalta kadunmieheltä. Pilailijalla on mukanaan tuuria, ettei hän saa nenilleen tanssinsa takia.