Onnettomuus aiheutti seitsemän viikon erektion – laski vasta sairaalassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Tietyssä tilanteessa kestävä erektio on miehelle siunaus, mutta petileikkien ulkopuolella jöpötys voi tuntua enemmän kuin nololta. Erään 22-vuotiaan irlantilaismiehen erektio kesti uutisten mukaan seitsemän viikkoa.

Epätavallinen tilanne aiheutui pyöräillessä sattuneesta onnettomuudesta, kun kyseinen nuorukainen löi alapäänsä pyörän tankoon. Tuloksena verta virtasi penikseen runsain mitoin, ja jäi sinne seitsemän viikon ajaksi. Kun omat niksit eivät tepsineet, hän hakeutui hoitoon Dubliniin Tallaghtin sairaalaan.

Kaiken onneksi lääkärit onnistuivat hoidollaan parantamaan priapismiksi kutsutun tilan. Kyseisellä nimikkeellä kuvataan siittimen tai klitoriksen kestoerektiota, joka on kivulias ja voi aiheuttaa vaurioita elimen toimintakykyyn. Sairaalan henkilökunta oli Daily Mirror -lehden mukaan tyytyväinen hoidon lopputulokseen, kuten todennäköisesti mies itsekin.