Suomen seksikkäimmät nimet 2013 – he ostavat eniten seksileluja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen seksikkäimmät nimet vuonna 2013 olivat Johanna ja Mikko. Näin voi ainakin päätellä, mikäli katsotaan seksilelujen ostajien kärkinimiä. Sinful.fi -verkkokauppa tutki tuotteidensa ostajien etunimiä ja on nyt julkistanut viisi yleisintä etunimeä sekä miehistä että naisista.

Mikon lisäksi suomalaisten seksikkäiden miesten nimien kärjessä olivat Mika, Timo, Sami ja Marko. Naisten kärkeä koristivat Johannan lisäksi Minna, Tarja, Heidi ja Kirsi.

– Teimme selvitystä asiakaskunnastamme, ja saimme pian idean selvittää, mitkä etunimet ovat Suomen seksikkäimmät, eli siis, minkä nimiset ihmiset ostavat eniten seksileluja, verkkokaupan maajohtaja Maija Hannula kertoo.

Väestörekisterikeskuksen nimipalvelusta selviää, että Mikko on suosittu nimi 1960–1979 syntyneiden ikäluokassa. Johannan suosio oli huipussaan 1980-luvulla, ja naisten kakkossijaa pitävä Minna on voimissaan 1960–1979 syntyneiden keskuudessa.

– On oikeastaan mielikuvamme asiakaskuntamme perusteella, että noin neljä-viisikymppiset miehet ovat seksikkäimpiä, ja ostavat eniten seksileluja. Huomamme usein, että miehet tilaavat tuotteita, kuten hierontaöljyjä, silmänaamioita ja parien seksileluja hemmotellakseen rakastaan. He haluavat investoida parisuhteeseensa ja nauttia yhdessä naisensa kanssa, sanoo Maija Hannula, jonka mielestä on positiivista, että niin moni mies vaalii suhdettaan rakkaaseensa.