Tyra Banks ei kalpene povipommien rinnalla – silikonit vai push upit?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaiskaunotar ja supermalli Tyra Banks oli ennen Huippumalli haussa -ohjelman kehittämistä pitkän aikaa tunnettu supermalli. Taannoin tähti nosti oikeusjutun hänen nimeään ja imagoaan luvatta käyttäviä peruukkeja valmistavia yhtiöitä vastaan.

Los Angelesissa järjestettiin kuluneella viikolla Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron 50-vuotispäivää juhlistava tilaisuus, jossa nähtiin mallimaailman nimekkäitä tähtiä. Nuorempien mallilupausten joukossa nähtiin myös konkareita, kuten Tyra Banks. 40-vuotias kaunotar osoitti avonaisessa kaula-aukossaan olevansa edelleenkin tyrmäävä näky. Hänen muotonsa olivat itse asiassa näyttävämmät kuin tavallisesti, joten nyt pohditaankin olivatko syynä silikonirinnat vai vain push up -rintaliivit.

Tyra Banks lopetti uransa catwalkilla vuonna 2005. Hän on kuitenkin tämän jälkeen poseerannut esimerkiksi lehtikuvissa. Neito juonsi omaa The Tyra Banks Show -ohjelmaansa sekä tuottaa, tuomaroi ja juontaa Huippumalli haussa -sarjaa.