Näin olutta mainostetaan seksikkäästi – Suomessa kiellettäisiin välittömästi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippumalli Nina Agdal on vielä turhan nuori ajattelemaan vakavasti avioliittoa, mutta niinpä neitokainen vain poseerasi taannoin Beach Bunny -merkin hääbikiniotoksissa. Nainen elää onnellisessa seurustelusuhteessa The Wanted -yhtyeen laulajan Max Georgen kanssa.

Nina on totuttu näkemään mainoksissa ja kuvissa bikiniasuissa, mutta nyt uusimpaan mainokseen on yhdistetty jotain, mitä jokainen mies osaa arvostaa – olut. Agdal säkenöi trooppisella rannalla kuvatussa Cristal-olutmainoksessa, joka kiellettäisiin Suomessa välittömästi nykyisen yltiötiukan lainsäädännön takia.

Hillerødista Tanskasta kotoisin oleva Nina Agdal on deittaillut The Wanted -yhtyeen laulajaa, Max Georgea lokakuusta 2013 lähtien. Pari on lomaillut yhdessä Barbadoksella. Äskettäin rakastavaiset laittoivat Instagramiin söpön yhteiskuvan, jossa he poseerasivat poski poskea vasten The Wantedin Hong Kongin keikan jälkeen. Agdal kiertää parhaillaan yhtyeen mukana.