Villit orgiat herttuattaren ladossa: ”Miehiä PVC-asuissa ja ballerinamekoissa”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Joillekin ei aviollinen kahden henkilön jakama seksikokemus riitä, ja silloin pitää hakea onnea muualta, esimerkiksi orgioista. Kuninkaalliset ja aateliset tunnetaan kautta aikain irstailutaipumuksistaan, ja hovissa on riittänyt historiassa vispilänkauppaa riittämiin.

Nyt eräs Britannian aatelissuku on saanut rasvaisen tahran maineeseensa. Beaufortin herttuan mailla on nimittäin harrastettu orgioita. Paikalliset naapurit ovat raportoineet lehdille seksijuhlista, joissa miehet pukeutuvat PVC-asuihin, keijusiipiin ja ballerinahameisiin Badmintonin tilalla.

– Me näemme kaikenlaisia epämiellyttäviä aktiviteetteja. Kerran pari vanhaapoikaa kertoi tulleensa paikalle vain hauskanpitoa varten. Kukaan ei halua heitä takapihalleen, valitti vuokralla oleva maanviljelijä Nick Bush Daily Mirror -lehdelle.

Orgioita pidetään vanhassa käyttämättömässä ladossa, jonka ulkopuolelle on aseteltu persikanvärinen sohva. Poliisi sai sekstailijat kiinni viime vuonna, mutta varmistaa taas saaneensa lisävalituksia. Paikallisten mukaan seksihurjastelijat eivät tee kenellekään mitään pahaa, mutta jättävät paljon roskaa jälkeensä.