Mikä vatsa! Fitness-malli Izabel säväyttävissä kuvissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Mallikaunotar Izabel Goulart tekee parhaillaan nousua muotimaailman huipulle. 29-vuotias neitokainen nähtiin äskettäin Portugalin GQ-lehden kannessa syntisen upeana ilman rintaliivejä ja paitaa. Miehen puolikkaat ja Entourage -sarjassakin nähty neito julkaisi verkossa treenikuvia.

Brasilialainen Izabel esitteli kuntoilutyyliään Instagram-videolla ja useilla kuvilla, joissa malli nähdään lyhyessä topissa. Goulartilla on hyvässä kunnossa oleva sixpack, jota neito ei kaihda esitellä.

29-vuotias brasilialaissyntyinen Maria Izabel Goulart Dourado on huippumalli, joka työskenteli aikoinaan Victorian enkelinä vuosina 2005 – 2008. Hän on myös nähty Armani Exchangen mallikasvona. Sao Paulosta kotoisin oleva ruskeaverikkö sai mallin töihin kimmokkeen 14-vuotiaana, kun parturi ehdotti, että hän koettaisi työtä. Neito muutti Ranskaan ja sai sopimuksen entisestä Success-mallitoimistosta.