Nainen halusi asunnon – vuokraisäntä vaati maksun luonnossa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Vuokra-asuntojen suhteen liikkuu kaikenlaisia tarinoita verkossa. Kerroimme taannoin eräästä ranskalaisesta miehestä, jolle vuokraisäntä ei maksanut 2.500 euron vuokratakuuta takaisin. Reaktio oli tuntuva, sillä vuokralainen hajotti asunnon lekalla Beethovenin soidessa taustalla.

Joskus vuokraisäntä voi olla elostelija ja esimerkiksi pyytää naista maksamaan asumisestaan seksillä. Tällainen tapaus on sattunut nyt Ruotsin Malmössä, jossa mies vaati 24-vuotiaalta naiselta eroottisia palveluksia ennen kuin hän antoi neidon vuokrata asuntonsa. Vuokraisäntä oletti seksin jatkuvan säännöllisenä.

Nainen ei suinkaan suostunut vaatimuksiin, vaan ilmoitti asiasta poliisille. Skånska Dagbladet -sivuston mukaan virkavalta tutkii asiaa kiristyksenä ja seksuaalisena ahdisteluna. Vielä ei tiedetä, onko vuokraisäntä vaatinut muiltakin asunnosta kiinnostuneilta seksuaalisia palveluksia.