Seksikkäin futarivaimo: Victoria Beckham uikkareissa lehden kannessa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Muotimaailman valloittanut entinen Spaissari-tähti Victoria Beckham tunnetaan tällä hetkellä vaatesuunnittelijana ja eläköityneen julkkisfutari David Beckhamin puolisona. Nainen lahjoitti taannoin ison osan kengistään Filippiinien taifuuniuhrin hyväksi.

victoriabeckham21012014

Spice Girls -yhtyeen yhdistymisestä huhutaan aika ajoin, ja Victoria on jälleen viimeisimmässä haastattelussaan kiistänyt väitteen. Hän poseeraa uusimman Vanity Fair -lehden kannessa mustassa bodyssa. Nainen todistaa otoksella olevansa hyvissä asemissa jalkapallovaimojen jatkuvassa seksikkyyskilpailussa.

Beckham kertoi lehden haastattelussa oman näkemyksensä Spice Girls -yhtyeen suosioon. Hänen mukaansa bändi menestyi, koska se juhli naiseutta. 39-vuotias neljän lapsen äiti tunnusti liikuttuneensa syvästi, kun näki miehensä pelaavan viimeisen jalkapallo-ottelunsa viime vuoden toukokuussa. Tämän jälkeen David Beckham jäi eläkkeelle ammattilaisuraltaan.