Lady Gaga sai kuvansa Louvreen – puhkesi kyyneliin teoksen nähdessään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga on myynyt maailmanlaajuisesti yli 20 miljoonaa albumia ja liki 65 miljoonaa singleä. Lisäksi hän on voittanut yli 30 musiikkiteollisuudessa arvostettua palkintoa. Hän kutsuu itseään Twitterissä nimellä Goddes of Love.

Lady Gagaa voisi kuvailla jonkinlaiseksi jumalilmiöksi, sillä hänelle annetaan taiteen nimissä lupa näyttää ja tehdä mitä huvittaa. Hän kuuluu eittämättä maailman vaikutusvaltaisimpien ihmisten joukkoon ja nyt Gaga on saanut kunnian koristaa kuuluisan taidemuseo Louvren gallerian seiniä.

Lady Gaga sai nyt omakuvansa Ranskan kuuluisimman ja suurimman taidemuseon seinälle taideprojektin seurauksena. Teoksen on toteuttanut yhdysvaltalainen taiteilija Bob Wilson. Gaga puhkesi omien sanojensa mukaan onnenkyyneliin taulun nähdessään, vaikka monen mielestä hän näyttää kuolleelta teoksessa.

– Tässä minä ja @BrandonVMaxwell itkemme Bob Wilsonin taiteelle. Minä olen seinällä, Lady Gaga twiittasi kuvan kera.

Gagan tähdittämä teos on osa Living Room -nimistä näyttelyä. Poptähti Lady Gagan viimeisin ARTPOP-albumi ei ole menestynyt odotetusti. Ensimmäisellä julkaisuviikollaan levy myi vain 258.000 kopiota, mikä on melkein 100.000 kappaletta vähemmän kuin ennustettiin. Kilpakumppanit Beyonce, Katy Perry ja Miley Cyrus menivät nopeasti edelle omien julkaisujensa kanssa levymyynnissä. Lady Gaga syytti surkeasta myynnistä työkavereitaan.