Kris Jennerin vartaloa on operoitu?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kardashianien perhe on varsin usein otsikoissa ulkonäköasioihin liittyen. Äskettäin huomion keskiöön joutui perheen isä Bruce Jenner, jonka arvellaan haluavan muuttua naiseksi. Aataminomenan poistosta haaveileva mies nähtiin äskettäin Malibussa ostoksilla kynsilakkaa sormissaan.

Myös hänestä eroava vaimo Kris Jenner on herättänyt huomiota ulkomuotonsa perusteella, mutta eri syystä. 58-vuotiaan naisen Instagram-kuvat ovat saaneet fanit kommentoimaan tämän hyvinsäilynyttä vartaloa. Monet ovat miettineet plastiikkakirurgian osuutta asiaan. Jenner on vihdoin paljastanut nuorekkaiden bikinimuotojensa salaisuuden.

– Yritän kuntoilla niin paljon kuin mahdollista ja syödä oikein. Herään aamulla puoli viideltä ja treenaan. Olen ruoan ystävä ja pidän syömisestä, joten se on ongelma, kertoi Kris Jenner Heat-lehdelle.

Parhaiten kurvikkaasta vartalostaan tunnetaan perheen julkkisprinsessa Kim Kardashian, joka nautiskelee tällä erää suhteestaan räppäri Kanye Westiin. Parille syntyi kesällä North-tytär, jota televisiotähti Joan Rivers haukkui äskettäin rumaksi vauvaksi. Tylyttäminen suututti luonnollisesti nuorta äitiä.