Emmy Rossum estottomana kansikuvassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Emmy Rossum tunnetaan viihdealalla parhaiten näyttelijättärenä, mutta neidolla on myös lumoavan kaunis ääni. Tähden tunnetuin elokuva on tähän mennessä vuoden 2004 The Day After Tomorrow. Nainen muistetaan myös Oopperan kummitus, Poseidon ja Lumoava kirous -elokuvista.

emmyrossum27012014

Nyt Emmy nähdään Complex-lehden kannessa nahkaisissa liiveissä ja punatuissa huulissa. Tummahiuksinen kaunotar on varsin seksikäs näky antavassa asussaan. Otos näyttää tähdestä rohkeamman puolen, sillä Rossum on totuttu yleensä näkemään suloisena kaunottarena.

Emmanuelle ”Emmy” Rossum on laulanut seitsemänvuotiaasta asti New Yorkin Metropolitan Operassa. Neito ryhtyi myöhemmin näyttelijättäreksi hyvällä menestyksellä. 27-vuotias kaunotar on julkaissut kaksi popalbumia, joiden nimet ovat Inside Out ja Sentimental Journey. Moni ei välttämättä tiedä, että Rossumilla on keliakia, eikä hän siedä ruoassaan gluteenia.