Onko deittisi hullun seksikäs vai seksikäs hullu?

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Miehen elämä ei aina ole ruusuilla tanssimista, vaikka kaunokaisia riittäisikin ympärillä. Joskus nimittäin upean vartalon ja lumoavat kasvot omaavat hottisbeibet saattavat pitää sisällään paholaisen luonteen, joka on omiaan tekemään miehen hulluksi.

YouTube
YouTube

Eräällä koomisella YouTube-videolla demonstroidaan sitä, miten mies voi tunnistaa, onko hänen tapailemansa nainen hullun seksikäs vai seksikäs hullu. Moni kaunotar viehättää ensivaikutelmansa perusteella, koska omaa jumalaiset piirteet. Tämän kanssa voi lisäksi harrastaa höyryisen kuumaa seksiä.

Totuus voi kuitenkin paljastua hetkeä myöhemmin, jos neito alkaa käyttäytyä kontrolloivasti ja puhua poikaystävälleen kuin vauvalle. Myös liian mustasukkainen käytös on omiaan karkottamaan miehen. Miestä voi alkaa ärsyttää, mikäli kuuma kaunotar alkaa arvostella hänen asuvalintojaan ja päättää tämän puolesta, mitä mies laittaa ylleen. Pahimmassa tapauksessa nainen voi huumorivideon mukaan myös murhata uroksen perheen.