Taylor Momsen synkisteli – rinnat silti pääosassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijätär Taylor Momsenin ura on kokenut melkoisen muutoksen vuosien saatossa. Gossip Girl -sarjasta maailmanmaineeseen ponkaissut neito on muuttunut hurjaksi goottimimmiksi, joka näyttäytyy nykyään punaisella matolla silmät mustattuina ja huulet tummina. Tähti luotsaa The Pretty Reckless -yhtyettä.

taylormomsen27012014

Nyt Taylor poseeraa Recover-lehden kansikuvassa mustassa viitassa ilman rintaliivejä. Kaunottaren muodot tulevatkin esille otoksessa. Jännittävän rock-tunnelman säilyttämiseksi Momsenin käsissä lepäilee pääkallo.

Taannoin Taylor Momsen nähtiin Going to Hell -musiikkivideolla yläosattomissa. Video oli varsin rohkea, sillä siinä tähti nähtiin orgioissa sensuelleissa tunnelmissa. Momsen on herättänyt huomiota myös seksipaljastuksillaan ja kertonut haastattelussa harrastaneensa esimerkiksi yhdyntöjä papin kanssa.