Kissa syntyi epämuodostuneena – sitten tapahtui jotain todella upeaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kissanpennut ovat monen mielestä maailman söpöimpiä otuksia. Joskus maailman syntyy myös elikoita, jotka ovat jostain syystä epämuodostuneita. Lääkärit saattavat pystyä korjaamaan tällaisia tilanteita leikkauksilla.

Vimeo
Vimeo

Stockings-kissanpentu oli siitä onnekas, että kissimirrin toimimattomat takajalat saatiin kuntoon operaatiolla. Eläinlääkäri Steve Neihausin suorittama leikkaus ei ollut riskitön, mutta onneksi se toimi.

Pennun väärinpäin syntyjään olleet takajalat saatiin korjattua, ja se pystyy kävelemään, juoksemaan ja leikkimään lajitovereidensa tavoin. Lopputulos on hellyttävää katseltavaa. Pentu oli leikkisä jo ennen leikkausta, mutta kun jalat korjattiin, se pääsi elementtiinsä.

Katso video tästä: