Mitä ihmettä?! Upporikas Susan Boyle haki töitä kassa-apulaisena

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miljoonaomaisuus, kuuluisuus ja työ fanien ihailemana laulajana ei aina tarkoita sitä, että henkilö haluaisi heittää hyvästit taviksen elämäntyylille. Brittiläinen kultakurkku Susan Boyle on hyvä esimerkki henkilösta, jota maine ja mammona ei ole vielä tehnyt ylimieliseksi.

Boyle on kärsinyt ahdistuksesta julkisuuden vuoksi. Nyt 52-vuotias nainen on hakenut pienipalkkaista työtä kotipaikkakuntansa Blackburnin vedonlyöntitoimiston kassalta. Susanin omaisuuden arvo on arviolta 25 miljoonaa euroa, mutta hän halusi silti työskennellä alle 7,6 euron tuntipalkalla Landbrokes-liikkeessä.

Boyle bongasi työpaikkailmoituksen kaupan ikkunassa ja meni heti sisään puhumaan omistajan kanssa paikasta. Apulaispäällikkö David Corrin mukaan henkilökunta ei ollut uskoa silmiään nähdessään laulajan kävelevän sisään.

– Susan Boyle käveli sisään kauppaan ja kyseli työpaikasta. Olimme shokissa, kertoi mies The Sun -lehdelle.

Boylen kerrotaan hakeneen samaan työtehtävään ennen kuuluisuuttaan. Nainen nousi maailmanmaineeseen Britain’s Got Talent -kykyjenetsintäohjelmasta. Hänen kerrotaan halunneen tavallisia töitä päästäkseen osaksi paikallista yhteisöä. Boyle aloittaa 19-päiväisen Britannian kiertueen maaliskuussa.