Jymy-yllätys Grammy-gaalassa: 34 paria naimisiin kesken esityksen!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Äskettäin Yhdysvalloissa järjestetyn Grammy-gaalan ikimuistettavin esitys nähtiin Madonnalta, Macklemorelta, Ryan Lewisilta ja Queen Latifahilta. Rakkauden tasa-arvosta kertovan Same Love -kappaleen aikana nähtiin nimittäin 34 kalifornialaisen pariskunnan vihkiminen.

YouTube
YouTube

Eri etnisyyksiin ja seksuaalivähemmistöihin kuuluvat pariskunnat toivat tilaisuuteen suvaitsevaisuuden sanomaa. Macklemoren iskulinjassa oli samaa hengen paloa kuin tasa-arvoisuuden evankelistalta voisi odottaakin. Kappaleen yhteydessä Madonna esitti pätkän Open Your Heart -kasarihitistään.

Lavalla kykyjään esitteli myös tunnettu lesbolaulaja Mary Lambert. Videolla nähdään onnellisia pariskuntia, jotka avioituivat tapahtumassa. Los Angelesin Staples Centerissa järjestetyt Grammyt takasivat tällä kertaa monelle parille unohtumattoman hääpäivän.