Lady Gagan poikaystävä avautui – haluaa yhteisiä lapsia

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Lady Gagan ARTPOP-albumin huono menestys on viime aikoina ollut otsikoissa. Nainen avautui äskettäin aiheesta faneilleen ja syytti floppaamisesta taustahenkilöitään, jotka sabotoivat kulissien takana tähden uraan liittyviä asioita.

Popparin on-off-suhde Chicago Fire -televisiosarjan tähteen Taylor Kinneyhyn on ollut jälleen tapetilla. Äskettäin erossa ollut pari palasi taannoin yhteen. Mies kommentoi E! News -sivustolle rakastavaisten suhdetta, jota monet ovat ihmetelleet jo vuodesta 2011 lähtien.

– Olen varautunut ihminen, hän ei ole. Jostain kumman syystä se toimii. Se toimii, ja se siitä, kertoi mies haastattelussa.

32-vuotias Kinney haluaa omien sanojensa mukaan lapsia eksentrisen laulajan kanssa. Hän on valmis asettumaan aloilleen ja pitää itseään hyvänä tulevana isänä. Mies paljasti äskettäin haastattelussa popparin tavanneen jo hänen äitinsä.

Lady Gaga itse on kertonut aiemmin haluavansa ainakin kolme lasta. Niitä voi pian olla tulossakin, sen verran kuumana parin lempi leiskui Golden Globe -gaalan jatkobileissä, joissa he suutelivat ja halailivat toisiaan avoimesti muiden vieraiden nähden.