Sara Sampaioa hehkutetaan ”maailman kahdeksantena ihmeenä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Portugalilainen mallikaunotar Sara Sampaio ei vielä ole yleisesti tunnettu nimi, mutta neitokainen lukeutunee nouseviin mallilupauksiin. Hän on työskennellyt uransa aikana jo muun muassa Victoria’s Secret -brändin leivissä ja esiintynyt GQ, Elle, Vogue ja Glamour -lehdissä.

Nyt 22-vuotias malli nähdään Agua Bendita -nimisen uimapukumerkin uudessa mainoskampanjassa. Kuvankaunis Sara Sampaio esittelee mainoskuvissa kolumbialaisen yhtiön tuoretta alusvaatemallistoa.

Sampaio on syntynyt Oportossa Portugalissa vuonna 1991. Neitokainen esiintyi tänä vuonna portugalilaisessa GQ-lehdessä, jossa hänet esiteltiin ”maailman kahdeksantena ihmeenä”. Tähti on poseerannut myös Calzedonia-brändille kuvissa, jotka otti Raphael Mazzucco Kreikassa ja Jamaikalla.