Bart Simpson joutui pyytämään anteeksi suosikkiyhtyeeltä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Simpsonien keltainen perhe on viihdyttänyt vastaanottimien ääressä iltaansa viettäviä televisionkatsojia jo 24 vuoden ajan. Sarjan alkutunnarin yksityiskohdat vaihtelevat jaksoittain, ja yksi muuttuva kohtaus on Bartin luokkahuoneen taululle kirjoittama teksti.

simpsonitbartsimpson29012014

Simpsonien käsikirjoittajat tekivät hiljattain emämunauksen, kun sarjassa kutsuttiin Judas Priest -yhtyettä virheellisesti death metal -bändiksi. Sarjan tuotantotiimi sai järjettömän määrän nuhteita vihaisilta faneilta, joissa käsikirjoittajia haukuttiin tietämättömiksi ja laiskoiksi, The Guardian uutisoi.

Simpsonien käsikirjoittajat tahtoivat pyytää mokaansa nopeasti anteeksi, ja panivat Bartin kirjoittamaan tuoreen jakson alkutunnarissa koululuokan taululle: Judas Priest is not ”death metal”. Vuonna 1969 perustettu Judas Priest on toki metallimusiikin asialla, mutta keskeisin tyylilaji on puhdas ja brittiläinen heavy metal.