Orlando Bloomin estoton tyttöystävä rinnat paljaana rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pirates of the Caribbean -tähti Orlando Bloom erosi taannoin vaimostaan Miranda Kerristä kolmen vuoden avioliiton jälkeen. Sittemmin Orlandon huhuttiin ryhtyneen seurustelemaan Taru sormusten herrasta -vastanäyttelijänsä Liv Tylerin kanssa. Huhu osoittautui pian vääräksi.

Nyt Orlando on kuitenkin esitellyt uuden tyttöystävänsä, joka on ranskalainen näyttelijätär Nora Arnezeder. Julkkispari on parhaillaan viettämässä kuherruslomaa Espanjassa Formenteran lomasaarella. Mukana seurueessa on myös pariskunnan ystäviä. Nora ei piilotellut vartaloaan, sillä hän nautti auringosta rohkeasti rinnat paljaana.

Huhuja Orlando Bloomin ja Miranda Kerrin teiden eroamisesta liikkui jo viime vuoden tammikuussa. Tuolloin pariskunta kuitenkin kiisti eroväitteet. 36-vuotias brittinäyttelijä ja 30-vuotias australialaismalli alkoivat seurustelemaan vuonna 2007. He menivät naimisiin heinäkuussa 2010. Pariskunnalla on tammikuussa 2011 syntynyt poikalapsi Flynn.