Kolme tuntia ei riittänyt? The Wolf of Wall Streetistä nelituntinen versio

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Martin Scorsesen ohjaama ja Leonardo DiCaprion tähdittämä The Wolf of Wall Street -elokuva on kerännyt maailmanlaajuisesti runsaasti kehuja. Starassa se sai täydet 5/5 tähteä. Lue arvostelu tästä. Tositapahtumiin perustuvasta elokuvasta povataan arvatenkin moninkertaista Oscar-voittajaa.

thewolfofwallstreet

The Wolf of Wall Street on huikeat kolme tuntia kestävä elokuvaelämys. Lisää kaipaaville on nyt tiedossa ilouutisia, sillä elokuvasta on ilmoitettu julkaistavan DVD ja Blu Ray -muodossa jopa neljä tuntia kestävä versio. Daily Mail -lehden mukaan pidemmässä versiossa ei tulla näkemään montaakaan täysin uutta kohtausta, mutta alkuperäiset kohtaukset ovat pidempiä.

Leonardo DiCaprion tähdittämä elokuva on herättänyt laajaa huomiota esimerkiksi graafisten seksikohtauksiensa vuoksi. Neljän tunnin versiossa niidenkin kerrotaan olevan pidempiä. The Wolf of Wall Street on myös rikkonut fuck-sanan käytön ennätyksen, sillä kyseistä kirosanaa käytetään elokuvan aikana jopa 506. Luvun oletetaan ylittyvän nelituntisessa versiossa.