Syötkö näitä tavanomaisia ruokia väärin? Kokeile uutta tapaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ihmisillä on usein pinttyneitä tapoja, ja he saattavat toimia ruokaillessa rutiininomaisesti. Joskus hoksottimia käyttämällä voi kuitenkin helpottaa omaa elämää. Nyt YouTube-videolla nähdään kooste muutamista perusruoista, joita ihmiset syövät väärin.

YouTube
YouTube

Videon mukaan esimerkiksi omena kuuluisi syödä kokonaan siemenineen. Mikäli kananmunien kuoriminen on joskus tuntunut työläältä, ne voi keittää ruokasoodassa, ja saada kuoret irtoamaan kuin taikaiskusta. Monet kuorivat banaanin siitä päästä, joka on roikkunut puussa.

Jos hedelmän kuoriikin toisesta päästä, on operaatio huomattavasti helpompi. Kanansiipien syöminen helpottuu, kun pienellä niksillä koko siiven voi syödä yhdellä haukulla. Tämä tapahtuu siten, että palasesta poistetaan ennen puraisua kaikki luut.