Supertähtien hervoton kuvamanipulaatio leviää: Macklemorgan Freeman!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Internetissä leviää jatkuvasti uusia villityksiä, ja viimeisin on yhdistää eri julkkisten kasvot keskenään hulppeassa kuvamanipulaatiossa. Kun esimerkiksi Hollywood-konkari Morgan Freemanin ja räppäri Macklemoren kasvot yhdistetään, tulos on vinkeä.

Macklemorgan Freeman

On myös varsin koominen näky, kun koomikko Steve Martinin piirteet yhdistetään Martin Luther Kingin kasvoihin. Otokset ovat levinneet Reddit-palvelussa. Reddit-käyttäjä themorphfacen innostuksen levitessä verkossa vastaavia kuvamuokkauksia saattaa tulla vastaan enemmänkin.

Miten olisi esimerkiksi photoshopattu James Brown/Justin Bieber, Miley Cyrus/Robin Thicke tai Lady Gaga/Michael Jackson? Vaihtoehtoja riittää loputtomiin, vain mielikuvitus on rajana näissä taideteoksissa.