Nainen, sinulla on todennäköisesti väärän kokoiset rintaliivit

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Joskus kadulla kulkiessa näkee naisia, joiden rintaliivivalinta ei ole osunut kohdalleen. Varsinkin kesällä saattaa silmä osua paidan läpi pilkottaviin liiveihin, joiden täytteet pursuavat yli äyräiden. Oma lukunsa ovat liian löysät liivit, jotka eivät tue suurehkoja muotoja tarpeeksi.

Nyt uusimman Triumph-rintaliivimerkin tekemän tutkimuksen mukaan 10.000 naisesta huikeat 64 prosenttia käyttää huonosti istuvia liivejä. Määrä on melko iso, ja huomattavaa on se, että 29 prosenttia rintaliivin hankkijoista tiesi jo ostohetkellä maksavansa liiveistä, jotka eivät tuo muotoja esiin parhaimmalla mahdollisella tavalla.

Naiset sijoittivat huonoihin rintaliiveihin, koska he pitivät niiden väristä, tyylistä tai seksikkyydestä. WWD-sivuston mukaan tämä on totta siitäkin huolimatta, että naisista 73 prosenttia myönsi huonosti istuvien liivien pilaavan heidän koko työpäivänsä. Naisten suhtautuminen rintaliiviostoksiin vaihteli heidän kotimaastaan riippuen.

Vain 35 prosenttia amerikkalaisista oli viimeisen puolen vuoden aikana sovittanut rintaliivejä niitä ostaessaan. Italialaisista 64 prosenttia sovitti ennen ostamista. Ranskalaisia neitokaisia kiinnosti myös rintaliivien istuvuus, sillä heistä 42 prosenttia koetti liivejä ennen niiden hankintaa. Briteissä luku oli 37 prosenttia ja Saksassa 25 prosenttia. Triumph käyttää tutkimustuloksia uudessa kampanjassa, jossa demonstroidaan komiikan kautta miten naiset käyttäytyvät rintaliiviensä kanssa.